RRETH FIORE HOTEL

SHIJONI QËNDRIMIN TUAJ

I vendosur në Kavajë, Fiore ka një restorant, bar, kopsht dhe WiFi falas në të gjithë pronën. Kjo pronë gjithashtu ju ofron mysafirëve një tarracë per te shijuar pamjen . Hoteli ka gazeta, një aparat faks dhe fotokopjues dhe një ATM që mund të përdorin mysafirët.

Në hotel të gjitha dhomat kanë një tavolinë dhe një TV.

Mysafirët në Fiore mund të shijojnë një mëngjes kontinental ose a la carte.

Shërbimet Tona

null

Bar & Restorant

null

Palestër

null

Salla e Konferencave

null

Pishinë

BASHKOHU ME NE

Bëhuni Mysafiri Ynë dhe Bëjeni Cdo Qëndrim të Paharrueshëm