ZBULO

Dhomat & Suitën

Dhomë Treshe Deluxe

Dhomë Treshe Deluxe përfshin 3 krevate tek, pajisje të tjera si: tualet, kondicioner,
TV dhe wifi.

Dhomë Dopio Deluxe

Dhomë Dopio Deluxe përfshin 2 krevate tek, pajisje të tjera si: tualet, kondicioner,
TV dhe wifi.

Suite Deluxe

Suite Deluxe përfshin 1 krevat dopio , pajisje të tjera si: tualet, kondicioner, TV dhe
wifi.

BASHKOHU ME NE

Bëhuni Mysafiri Ynë dhe Bëjeni Cdo Qëndrim të Paharrueshëm