Dhomë Dopio Deluxe

Dhoma Dopio Deluxe përfshin 2 krevate teke, pajisje të tjera si: tualet, kondicioner, TV dhe wifi. Hotel Fiore ofron për turistët dhoma të mobiluara me kujdes, hapësirë dhe pamje të këndshme.

BASHKOHU ME NE

Bëhuni Mysafiri Ynë dhe Bëjeni Cdo Qëndrim të Paharrueshëm