RESTORANT

Restorant “ Fiore” e filloi  aktivitetin e tij në dhjetor  të vitit 1996, në një qytet të vogël të Shqipërisë ,në Kavajë. Kjo nga dëshira dhe pasioni për t’u kthyer në Shqipëri për të bërë diçka ndryshe. Emrin dhe traditën ky restorant e ka marrë nga  qyteti historik dhe i lashtë i Firenzes, një qytet  i njohur si për historinë e tij, por edhe për kuzhinën e mrekullueshme  Atje ne mësuam dhe fituam eksperiencën e të gatuarit ndryshe. Këtë eksperincë e sollëm  në Shqipëri dhe  rezultoi mjaft e suksesshme  pas një pune  të palodhur për t’i kënaqur klientët  dhe për të marrë prej tyre fjalët më të mira .

Në  vitin  2006 ne vendosim të hapim restorantin në zemrën e Shqipërisë Tiranë, kjo falë famës që kishim marrë në atë qytet të vogël nga klientët e shumtë që frekuentonin restorantin tonë .

Te “Fiore” çdo gjë është e ndërtuar në funksion të së bukurës, qetësisë dhe kënaqësisë. Një ambient  perfekt në të cilin çdokush mund të ndihet tepër i relaksuar për të shijuar  pjatat tona. Një restorant për të gjithë ata që duan të kalojnë një drekë apo një darkë të këndshme.

“Fiore” tashmë i njohur jo vetëm në Shqipëri , por edhe përtej kufijve , është kthyer në një nga restorantet më të frekuentueshme, falë ndërthurjes që ne i kemi bërë kuzhinës italiane me atë shqiptare. ”Fiore”  është nga të parët restorante në Shqipëri  ku nga  eksperienca  shumë vjeçare  ka arritur të fitojë një popullaritet  të madh.

Fiore Kavaja : Rr. Egnatia Nr.2, Godina Fiore, Kavajë Albania

Fiore Tirana : Rr. Dervish Hima, Nr.4, Nd.4, Tiranë Albania

BASHKOHU ME NE

Bëhuni Mysafiri Ynë dhe Bëjeni Cdo Qëndrim të Paharrueshëm