Suite Deluxe

Suite Deluxe përfshin 1 krevat dopio , pajisje të tjera si: tualet, kondicioner, TV dhe wifi. Hotel Fiore ofron për turistët dhoma të mobiluara me kujdes, hapësirë dhe pamje të këndshme.

BASHKOHU ME NE

Bëhuni Mysafiri Ynë dhe Bëjeni Cdo Qëndrim të Paharrueshëm