Shërbimet Tona

null

Bar & Restorant

null

Palestër

null

Karikim te Makinave Elektrike

null

Pishinë

null

Garderobë

null

Minibar

null

Air Conditioner

null

TV me ekran të sheshtë

null

Salla e Konferencave

null

Telefon

null

Free Toiletries

null

Free WiFi

BASHKOHU ME NE

Bëhuni Mysafiri Ynë dhe Bëjeni Cdo Qëndrim të Paharrueshëm